Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med mig?

– så send mig en besked.

HJEMMESIDER
Jeg kan tilbyde hjælp til oprettelse af en hel WordPress-hjemmeside med alt, hvad der dertil hører – AI, brugervenlighed, visuelt design – inkl. billeder/grafik. Plug-ins, SEO, kontaktformularer, tilpasninger i HTML og CSS m.v. Ønsker du blot hjælp til et eller flere delelementer, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig. Skal du overføre en WordPress-hjemmeside til self-hosting, kan jeg tilbyde hands-on rådgivning gennem hele processen. I alle tilfælde: Kontakt mig, og lad os få en “snak” om dine ønsker eller problemer. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

OVERSÆTTELSE
Jeg er uddannet cand. mag. i historie og engelsk og har desuden mange års praktisk erfaring med oversættelse. Jeg kan tilbyde oversættelse af tekster fra engelsk til dansk og fra dansk til engelsk. Jeg har erfaring med oversættelse af en lang række forskellige teksttyper – lige fra fagtekster over madopskrifter til prosa. Hvis du ønsker at se eksempler på tekster, jeg har oversat, så send mig en mail. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

KORREKTUR
Har du brug for én, der kan læse korrektur på dit speciale eller din ph.d., så er du velkommen til at kontakte mig. Du er lige så velkommen, hvis det drejer sig om mindre tekster. Jeg har mange års professional erfaring med korrekturlæsning af snart sagt alle typer tekster. Skal der være styr på grammatik og tegnsætning, så send mig en mail. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

* Skal udfyldes